01
Turvallinen pääsy ja käyttöoikeudet
Käytämme kaksivaiheista tunnistautumista järjestelmissä ja palveluissa, joissa työskentelemme, ja hallinnoimme salasanoja sekä muita tunnistautumistietoja keskitetyn salasananhallintajärjestelmän kautta.
Asiakkaiden järjestelmiin pääsy on henkilökohtaista ja rajoitettu vain niihin henkilöihin, jotka tarvitsevat sitä työnsä suorittamiseen. Vältämme jaettuja tilejä ja käytämme selkeitä käyttöoikeuksia, kun alusta tukee sitä.
Kun tehtävänkuvaus muuttuu tai henkilö ei enää tarvitse pääsyä, myös käyttöoikeus on poistettava.
Pidämme asiakkaiden Shopify-kauppoihin, yritysjärjestelmiin, integraatioihin ja muihin palveluihin myönnettyä pääsyä luottamuksena – emme hallinnollisena yksityiskohtana.